"Ona la Torre rep una menció de qualitat dels Premis Radio Associació pel programa 'Tastets d'història'"

"L'espai, conduït per Jordi Salvat i Quim Nolla, tornarà a la graella de l'emissora aquesta primavera
Ona La Torre ha rebut una menció de qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. El programa Tastets d'Història conduït pel periodista Jordi Salvat i l'historiador Quim Nolla ha obtingut aquesta distinció en el marc de la Divuitena Edició dels Premis Ràdio Associació.

Aquest dijous al migdia s'han donat a conèixer els premis i mencions en una roda de premsa a Barcelona. L'objectiu és el de valorar la tasca de professionals i col·laboradors de les ràdios d'arreu del país. Jordi Salvat s'ha mostrat molt content de rebre la menció de qualitat.

Tastets d'Història ha volgut atansar al públic en general les investigacions dels autors locals en un format didàctic i amè. Així ho ha reconegut l'historiador Quim Nolla.

El programa amb què Ona La Torre ha optat als Premis de Ràdio Associació de Catalunya ha estat centrat en la figura de Miquel Mestre Avinyó. Va ser l'antropòleg i investigador local Jordi Suñé qui va glossar la figura d'aquest sindicalista tan rellevant en el cooperativisme català. Joaquim Nolla ressalta que el programa ha permès donar a conèixer la importància de molts personatges vinculats a la Torre.

Tastets d'Història tornarà a la graella d'Ona La Torre aquesta primavera. En el marc de la programació especial de Sant Jordi, Salvat i Nolla iniciaran la tercera temporada amb un programa en directe des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat." Text, imatge i titular extret d'Ona la Torre.

Comentaris

Entrades populars

21 d'ABRIL: LLEGENDES, RELATS, VOTS DE POBLES I TRADICIONS DE BONASTRE I RODALIA

CRISIS I COOPERATIVISME

La Pedra Alta de Can Ferrer

Societat de Socors Mutus de Torredembarra (1866-1869)

JOSEBA LOINAZ + JORDI SUÑÉ

EDIFICIS AMB HISTÒRIA DE TORREDEMBARRA

LA RELLISCADA DE SANT MIQUEL

EL COMÚ

VOTS DE POBLE. TRADICIONS, ERMITES, CREENCES I FESTES POPULARS AL BAIX GAIÀ

EUSEBI MERCADER MERCADER